Om UdtaleNu

Karen Skovmand, underviser i engelsk, it og skrivekurser.UdtaleNu er lavet af mig, Karen Skovmand, underviser i engelsk og it samt fantasy-forfatter. Hjemmesiden har udviklet sig meget siden sin første spæde start i 2005.

Indholdet er udtænkt og skrevet af mig. Lydfilerne er indtalt af forskellige frivillige briter og amerikanere. Tak til Mark, Helen, Andrew, Marianne, Kevin og David.

Årene har vist mig at selv om mange lærere efterhånden er blevet fortrolige med it, så er it i sprogundervisningen stadig et meget forsømt område. Det er synd når det faktisk er nemt at hente autentisk lyd hjem til eleverne i sprogundervisningen. På nær udgiften til headsets er det oftest også gratis.

Jeg afholder kurser i brugen af computeren i sprogundervisningen. Kontakt mig gerne for et kursus på din skole. Da jeg arbejder i Slagelse, er Sjælland naturligvis det nemmeste for mig, men jeg rejser gerne ud. Alternativt kan det gøres online, fx om aftenen.

Mit telefonnummer er 21655617. Pga. spam er jeg lidt karrig med at offentliggøre min e-mail, men hvis du anvender formularen nedenfor, skal jeg nok skrive tilbage.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

 

 

Print Friendly, PDF & Email