Om UdtaleNu

Karen Skovmand, underviser i engelsk, it og skrivekurser.UdtaleNu er lavet af mig, Karen Skovmand, gymnasielærer i engelsk og it samt fantasy-forfatter. Hjemmesiden har udviklet sig meget siden sin første spæde start i 2005, men de senere år har jeg ikke haft tid til at arbejde yderligere på den.

Indholdet er udtænkt og skrevet af mig. Lydfilerne er indtalt af forskellige frivillige briter og amerikanere. Tak til Mark, Helen, Andrew, Marianne, Kevin og David.

Årene har vist mig at selv om mange lærere efterhånden er blevet fortrolige med it, så er it i sprogundervisningen stadig et meget forsømt område. Det er synd når det faktisk er nemt at hente autentisk lyd hjem til eleverne i sprogundervisningen. På nær udgiften til headsets er det oftest også gratis.

Jeg afholder kurser i flere ting. Selvfølgelig især brugen af computeren i sprogundervisningen, men også hvordan man laver hjemmesider med WordPress, for slet ikke at nævne undervisning i Kreativ Skrivning. Kontakt mig gerne for et kursus på din skole.

Karen Skovmand
Bøgevej 46
4171 Glumsø
Email: karen.skovmand@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email